اين نمايشگاه در برگيرنده 25 اثر در قالب خط شكسته است كه به مناسبت بيست و پنجمين سال فعاليت هنرمند از مجموع آثار اخير وي برگزيده شده است. ويژگي ديگر اين مجموعه آن است كه در سالروز تولد شاعر لحظه هاي آب و نبض زمين، نقاشي شاعرانگي سيال و ناب جاري در جان طبيعت، سهراب سپهري تماماً به روايت اشعار اين چهره درخشان شعر و هنر معاصر اختصاص يافته است. به گفته هنرمند حاصل دو سال انس و استعراق در افق شعر سهراب و فضا و اتمسفر حال وكلام شاعرانه او واجراي آن به زبان هنر خوشنويسي است.
اين هنرمند كاشاني پيش از اين معاونت انجمن خوشنويسان كاشان ، نزديك دو دهه تدريس دوره هاي ممتاز و فوق ممتاز به هنرجويان خوشنويسي، دريافت جوايز از جشنواره هاي متعدد خوشنويسي و نيز كتابت 11 جلد كتاب از جمله ترجمه كامل مفاتيح، سفينه محبوب، تركيب بند محتشم كاشاني و... را در كارنامه هنري خود داشته است. در نگاهي گذرا به اين بيست و پنج اثر مي توان رد پاي گونه اي يگانگي با درون مايه و محتواي شعرهاي سهراب و در يك نگاه كلي تر هندسه هستي شناسي شاعرانه و سلوك دروني او را حس كرد. اين را در فرم تركيب بندي ها، چرخش زاويه ها، نوع نقطه گذاري و تنوع كار با مركب و رنگ در آثار مشاهده شده مي توان دريافت.
در تابلوي «آب را گل نكنيد» جوي آب براساس فرم مركب مشكي شكل گرفته و در تابلوي « به سراغ من اگر مي آييد» هنرمند ، كلمه «نرم و آهسته» را به شكلي كمرنگ و محو ترسيم كرده تا تجسمي از محتواي كلام سهراب ايجاد كند . در تابلوي « قايقي خواهم ساخت ...» تركيب بندي خطوط بر زمينه آبي يادآور شكل قايق شده است و در تابلوي « نفسم مي گيرد» درشتي و كوبندگي و استفاده از رنگ هاي مختلف نقطه ها، در خدمت القاء حس وحال بيان شده در شعر درآمده است و همينطور در تابلوي « خانه دوست كجاست» لطافت سخن را در پرداخت خطوط و در تابلوي « من نديدم دو صنوبر را با هم دشمن » حالت دشمني با استفاده از تعدد و در هم آشفتگي خطوط نشان داده شده است.
به گفته هنرمند، انتخاب اين اشعار از مجموعه شعرهاي سهراب براساس يك دريافت و گزينش مفهومي و به عنوان معدلي از كليت افق و كارنامه شاعرانه او صورت گرفته و ويژگي هاي بارز اين انتخابگري نيز در فرم به شكل نو آوري در تركيب رنگ ، تركيب نقطه يا حذف نقطه نمود يافته است «حسين مشجري» در توضيح اين سعي خود خاطر نشان مي كند : «من سعي كردم آن شعرها را از طريق خلق اثر به يك جلوه مفهومي برسانم و از طريق يك توازن بين فرم و معنا به جلوه بخشي و تأثير گذار تر بودن مفاهيم شعرها كمك كنم.» او اضافه مي كند : « همه انتخاب ها براساس يك انديشه بوده و در تركيب بندي ها نيز همواره به مفهوم ، نظر داشته ام» و يادآور مي شود: « اين 25 اثر از ميان 50 اثر كه حاصل دو سال نزديكي و همجواري با حس و حال شعر سهراب و 8 ماه كار مداوم در اين فضا انتخاب شده و بيشتر كارهايي را در نمايشگاه ارائه كرده ام كه مردم ، ذهنيت بيشتري ازآن شعرها داشته اند.»
يكي ديگر از ويژگي هاي اين نمايشگاه آن است كه براي نخستين بار ، يكي از اشعار سهراب كه به صورت چهار پاره و در سال هاي آغازين شاعري او سروده شده و در مجموعه شخصي يكي از شاعران معاصر كاشان به صورت منتشر نشده قرارداشته توسط اين هنرمند خوشنويسي در نمايشگاه حاضر ارائه شده است .
«حسين مشجري» در پايان گفتگويش تأكيد مي كند : « برگزاري اين نمايشگاه به انگيزه سالروز تولد سهراب سپهري صورت گرفته و چون هميشه سالمرگ او بابزرگداشت و تجليل هايي برگزار مي شد من خواستم آغاز زيستن او را بهانه برپايي اين نمايشگاه كنم.»
« صداي آب» با نگاهي به شعرهاي سهراب به روايت خوشنويسي ايراني (خط شكسته) تا 23 مهرماه در نگارخانه لرزاده ميزبان عموم علاقه مندان اين شعر و اين هنراصيل خواهد بود .