• نمایشگاه چهارمین دوره جشنواره ملی عکس آب هم‌زمان با بزرگداشت روز ملی آب در موزه فلسطین موسسه صبا افتتاح می شود
    به گزارش روابط عمومی موسسه صبا وابسته به فرهنگستان هنر، آیین گشایش نمایشگاه ساعت 13 دوشنبه13 اسفندماه با شعار «آب برای همه» در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار خواهد شد.

• جشنواره فروش آثار هنری با عنوان "کمپین نوروز باستانی هنر ایرانی "در رواق هنر موسسه صبا برگزار خواهد شد.
    به گزارش روابط عمومی موسسه صبا وابسته به فرهنگستان هنر،در این برنامه 30 هنرمند منتخب در سه گروه دانشجویی،هنرمندان جوان آزاد و اساتید هنری اثار خود را در حوزه سرامیک،ملیله ،شیشه، فلز،مینا کاری و... جهت فروش عرضه خواهند کرد.

• نمایشگاه خوشنویسی و نقاشیخط سید وریا هاشمی و دانشجویان دانشگاه شریعتی در موسسه صبا برپا می شود.
    به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی، هنری و پژوهشی صبا- وابسته به فرهنگستان هنر، در نمایشگاه نسیم وصل که با مشارکت موسسه صبا با هدف اشاعه هنرهای اصیل ایرانی و حمایت از دانشجویان و هنرجویان وادی هنر برگزار می شود 40 اثر خوشنویسی و نقاشیخط در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

• نمایشگاه خوشنویسی و نقاشیخط "دختران خیابان انقلاب" در موزه فلسطین موسسه صبا برپا می شود.
    به گزارش روابط عمومی موسسه صبا وابسته به فرهنگستان هنر،در این نمایشگاه 45 اثرنقاشیخط و خوشنویسی از45 هنرمند زن به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س)و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با همکاری بسیج دانشجویی تهران بزرگ،گروه فرهنگی هنری سدنا و موزه هنر های فلسطین در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد داد.

• نمایشگاه تازه ترین تجربه های هادی ابری در نگارخانه فرشچیان برپا می شود
    به گزارش روابط عمومی موسسه صبا وابسته به فرهنگستان هنر،آیین گشایش نمایشگاه"عکس های فتوریسم" شامگاه دوشنبه 6 اسفند ماه از ساعت 16 تا 19 با حضور علاقه مندان در نگارخانه استاد فرشچیان موسسه صبا برگزار خواهد شد.

موسسه صبا
برنامه های آموزشی