• برگزاری کارگاه در روز پنجشنبه ویژه کارمندان و دانشجویان
    کارگاه آموزش جامع قلم زنی بر اساس مدل آموزشی مشق عملی،مشق نظری و مشق خیالی در موسسه صبا برگزار خواهد شد

• نشست تخصصی نمایشگاه قران نگاره های «آیینه ای به رویت آیات» در صبا
    صبا همزمان با میزبانی نمایشگاه قران نگاریهای «سهم الدین زمانی»: «آیینه ای به رویت آیات»، نشست تخصصی و آیین بزرگداشت این هنرمند قرآنی را با حضور کارشناسان و صاحبنظران هنری برگزار می کند

• «صبا»؛ جلوه گاه هنر نفیس «قرآن نگاری» شد
    در آغازین روز ماه خدا و میهمانی نور، «صبا» با رونمایی از 45 سال قرآن نگاری سهم الدین زمانی ، از پیوند پردرخشش و زیبایی آفرین «هنر اصیل و فاخر ایرانی» با «کیمیای کلام وحی» پرده برداشت.

• نمایشگاه 45 سال قران نگاری در موسسه صبا بر گزار می شود
    نمایشگاه "آیینه ای به رویت آیات"در نگارخانه خیال موسسه صبا برگزار خواهد شد.

• نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی استادان هنر دانشگاه شریعتی تهران در نگارخانه آینه موسسه صبا بر پا خواهد شد.
    به گزارش روابط عمومی موسسه صبا، به مناسبت هفته گرافیک و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری صبا و دانشگاه شریعتی تهران نمایشگاه "اطلس هنر " عصر دوشنبه 12 اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا 20 درنگارخانه آینه مجموعه فرهنگی هنری صبا افتتاح می شود.

موسسه صبا
برنامه های آموزشی