• نگاه «عربشاهی» به تصویر، فرم، فضا و هندسه تصویر، یک نگاه جهانی بود
    در پی درگذشت مسعود عربشاهی، پیش‌کسوت هنر معاصر و یکی از پایه‌گذاران جنبش هنری سقاخانه در ایران؛ دکتر مهدی حسینی، هنرمند، مدرس و پژوهشگر باسابقه هنری کشور، این شخصیت را یکی از هنرمندان اثرگذار و جریان‌ساز در روند تحولات هنری معاصر ایران دانست و گفت: نگاه او به نشانه‌شناسی ایران کهن در نقاشی‌هایش، نگاهی از فراسو بود.

• رواق هنر میزبان ششمین ورک‌شاپ خط خاطرات می‌شود
    ششمین ورک‌شاپ خط خاطرات (نقاشی) طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه، 4و5 مهرماه، در رواق فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

• «گلشن سبا» به صبا می‌آید
    دومین نمایشگاه گروهی نگارگری، تذهیب، گل و مرغ و تشعیر «گشن سبا» در موسسه صبا به نمایش گذاشته می‌شود‌.

• کتیبه‌های عاشورایی با «سماع سرخ» به «موزه فلسطین» آمدند
    موزه هنرهای معاصر فلسطین هم‌زمان با ایام عزای امام عاشوراییان و شاهدان کرامات کربلای عشق، میزبان طراحی‌ها و کتیبه‌های هنرمندان در تجلی عشق و ارادت به «نهضت فاطمی» و «شهادت حسینی» شد.

• نمایشگاه «سماع سرخ» در موزه فلسطین برپا می‌شود
    منتخبی از پرچم‌ها و کتیبه‌های عاشورایی در موزه فلسطین موسسه صبا به نمایش درمی‌آید.

• بر پایی نمایشگاه هنرهای تجسمی در نگارخانه فرشچیان
    نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در نگارخانه استاد فرشچیان موسسه صبا برپا خواهد شد.

• صبا میزبان نمایشگاه «مهرواره هنرهای تجسمی» می‌شود
    «مهرواره هنرهای تجسمی» با ارائه صدها اثر از کودکان و نوجوانان هنرمند ایرانی در چهار رشته نقاشی، خوشنویسی، سفالگری و عکاسی، «صبا» را میزبان بزرگ‌ترین ضیافت نونهالان آینده‌ساز هنر کشورمان خواهد کرد.

• فلسطین میزبان نمایشگاه گروهی عکس می‌شود
    نمایشگاه گروهی عکس «در سایه» در موزه هنرهای معاصر فلسطین برپا می‌شود.

• همه چیز درباره «هنر اجرا» در کارگاه «پرفورمنس»
    «صبا» با یک کارگاه تخصصی، زوایای مختلف هنر پرفورمنس را به روایت «میثم رضایی‌نیا» به نمایش می‌گذارد.

• کارگاه «فنون کاشی هفت‌رنگ در سرامیک»
    موسسه فرهنگی هنری صبا، در ادامه کارگاه‌های آموزشی‌ــ‌تخصصی هنرهای سنتی، اصیل و ملی ایران، کارگاه «فنون کاشی هفت‌رنگ در سرامیک» را برگزار می‌کند.

• میزبانی نگارخانه استاد لرزاده از «زن کرد و اسطوره»
    نمایشگاه نقاشی بشیر نظری در نگارخانه استاد لرزاده مجموعه صبا بر پا خواهد شد.

• نگارخانه فرشچیان میزبان سوزن‌دوزی‌های «زن» و «صلح» می‌شود
    گروه هنری«راز سوزن»، با جدیدترین نمایشگاه خود، تلفیقی از هنر سوزن‌دوزی را با دیگر هنرها به نمایش می‌گذارد.

• صبا میراث دست‌بافته های بلوچ را به نمایش گذاشت
    «فرش بلوچ؛ از رنج تا گنج»، میراث یکی از بزرگ‌ترین سنت‌های فرهنگی، قومی و صناعت‌های بومی کهن‌ترین حوزه تمدنی ایران را از قاجار تا اوایل قرن کنونی رخ نمایی و پرده‌گشایی کرد.

• میزبانی خیال شرقی از«سی و هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزان»
    صبا میزبان سی و هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزی سراسر کشور می‌شود.

• صبا، میراث یک قرن «فرش بلوچ»را رونمایی می کند
    موسسه فرهنگی هنری صبا، با ارائه 140 اثر نفیس و کمیاب از میراث دست‌بافته‌های بلوچ، آئین، هویت، زیبایی و باورهای قومی را در یک سنت و صناعت بزرگ بومی تمدن ایرانی، به نمایش خواهد گذاشت.

نگاه «عربشاهی» به تصویر، فرم، فضا و هندسه تصویر، یک نگاه جهانی بود
رواق هنر میزبان ششمین ورک‌شاپ خط خاطرات می‌شود
«گلشن سبا» به صبا می‌آید
کتیبه‌های عاشورایی با «سماع سرخ» به «موزه فلسطین» آمدند
نمایشگاه «سماع سرخ» در موزه فلسطین برپا می‌شود
بر پایی نمایشگاه هنرهای تجسمی در نگارخانه فرشچیان
صبا میزبان نمایشگاه «مهرواره هنرهای تجسمی» می‌شود
فلسطین میزبان نمایشگاه گروهی عکس می‌شود
همه چیز درباره «هنر اجرا» در کارگاه «پرفورمنس»
کارگاه «فنون کاشی هفت‌رنگ در سرامیک»
میزبانی نگارخانه استاد لرزاده از «زن کرد و اسطوره»
نگارخانه فرشچیان میزبان سوزن‌دوزی‌های «زن» و «صلح» می‌شود
صبا میراث دست‌بافته های بلوچ را به نمایش گذاشت
میزبانی خیال شرقی از«سی و هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزان»
صبا، میراث یک قرن «فرش بلوچ»را رونمایی می کند

موزه فلسطین
موسسه صبا
سینماتک

برنامه های آموزشی

کلیه حقوق متعلق به این سایت برای موسسه فرهنگی هنری صبا محفوظ است.